Kdaj bo telefon v Sloveniji?
Ga sploh potrebujemo?
Bo predrag za naše žepe?
| iPhone v Avstriji v letu 2008, kdaj v Sloveniji? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Kdaj bo telefon v Sloveniji?
Ga sploh potrebujemo? Bo predrag za naše žepe? |
1.) Ne vem.
2.) Jaz ga ne. 3.) Verjetno. Vsaj za navadne smrtnike. EDIT: ko (če) bo na voljo iPhone Lite/Nano za 100-150 EUR v Sloveniji, ima zgoraj omenjeni jabolčni izdelek potencial na slovenskem trgu. Prej pa žal ne. |
poznam razmere na sivem trgu z iphoni ze od prihoda na trg v usa in moram reci, da je povprasevanje in prodaja ogromna. In cene se gibljejo med 500 in 600 eur. Trenutno je v sloveniji velika kolicina telefonov z 1.1.2. ki se jih se ne da odklent in mislim da bo v casu decemberske nakupovalne mrzlice marsikdo pripravljen seci globoko v zep za odklenjen Iphone. Takih odklenjenih je pa vse manj.... tako da mislim ce bo cena 400 eur ob vezavi da bo to eden bolje pprodajanih telefonv v tem cenovnem razredu... |
Ce bo v Sloveniji bo itak predrag. Meni je koristen samo v paketu z mojo sedanjo narocnino (orto smart), ker placujem najvec 15€ na mesec. Najmanjsi iPhone paket je pa 50€ kar je absurd.
Tako da zame hacked or none. |
Od nekaj različnih ljudi sem slišal podatek, da jih je precej kupil Tušmobil in da naj bi bila cena 540EUR, ter da naj bi s prodajo začeli kmalu po Novem letu. Govori se celo, da naj bi prevedli UI.
EDIT: Probrisana novica Nazadnje urejal/a Uros Sre 28. Nov 2007 11:21; skupaj popravljeno 1 krat |
Mitja, s tem si pa štartal na tak način kot to delajo pri Trenjih Ql! |
Res? EDIT: mamo pa več variant kot oni na glasovanju SICER PA: pri iStyle so prevedli vmesnik za iPhone, najprej je bil objavljen na jabuku, potem so ga pa umaknili, kar kaže, da ga bodo očitno prodajali oz. so res v navezi s Tuš, kar vemo že od prej - recimo posel z MacBooki (white), ki jih tuš ponuja v akciji. Če je res, kar je dejal Uros, da jih je kupil Tuš večje količine, bodo v tej stvari zagotovo v navezi z iStyle. Zanimivo. Nazadnje urejal/a MitjaP Sre 28. Nov 2007 16:22; skupaj popravljeno 2 krat |
hmm par dni nazaj dobil zanimiv email z mobitela tako da nism se obupal nad njimi he he
lp Avi |
Kaj sedaj a bo mel Tuš akcijo al ne, al so samo trači? |
Trači
EDIT: anketa pa daje zanimive rezultate! |
Meni je tudi 540€ absolutno prevec.
|
Jaz sem tud slišal to Tušmobil zgodbo.
Lp, Rok |
Takšen kot je, je očitno predrag vsaj iz dveh vzrokov:
- pri nas ni uporaben kot profesionalno orodje, - visoki stroški vzdrževanja Veliko vprašanje je, ali Apple sploh namerava v res večji meri poseči na trg mobilnikov. Bolj imam občutek, da Apple igra na karto "nedosegljivosti" in na ta način vzbuja zanimanje hakerjev in ohranja neko raven kupcev, ki so pripravljeni veliko plačati ne glede na storitve, ki jih ponuja. Firbec je nekaj zelo pomembnega v človeški podzavesti in Apple tudi na to igra. Da je iPhone precej nekompatibilen z mobilnimi omrežji v EU so pred časom tudi pri Applu priznali. In nekje sem prebral, da bodo morda 2009 leta prišli z modelom, razvitim za evropskega kupca. Kot sem videl ima Nokija že razvit svoj iPhone. Zna se zgoditi, da bo v nekaj letih trg poln iPhone kompatibilnih mobitelov in takrat bo tudi cena verjetno sprejemljivejša. Do takrat pa, lep telefonček, ampak enostavno nimam časa da bi igral igrico: najdem - ne najdem. |
No mislim da lahko zdej zaključimo tole anketo
|
...
|
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |