a je možn da je to zarat tega, k igrca ni originalna ampak piratska?
| Call of duty 4 | |||||
imam call of duty 4 pa želim igrat multyplayer, pa mi napiše tole, ko hočem inštalirat update 1.7
a je možn da je to zarat tega, k igrca ni originalna ampak piratska? |
|||||
Vsekakor to ja.
|
|||||
a je možn da bi jst to zrihtu nekak?
|
|||||
Seveda. Kupiš original. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=call+of+duty+4+mac&x=0&y=0 |
|||||
probaj drug torrent. drugi dmg file itd...
|
|||||
Multiplayer mu ne bo deloval, pa če se na glavo postavi. Singleplayer pa. |
|||||
sej na krekanih serverih če ma krekan špil...
|
|||||
btw.. deluje, samo moreš najprej zagnati Singel player...
Zanima me kako lahko zaženem PunkBuster, saj je končnica datoteke .run , te datoteke se je dalo poganjat na PowerPC. Sem pa že naložil Rosseto, a še zmeraj ne deluje |
|||||
Anyone?
|
|||||
Probaj sam file-e posodobit. http://evenbalance.com/index.php?page=dl-cod4.php
|
|||||
kako že ? jih ni ali sem pa slep... |
|||||
Call of Duty 4/.. Data/pb
Kopiraš noter pbsec.htm, narediš še mapo novo mapo "htm" in noter kopiraš še ma001407.htm in mc002258.htm Nevem če dela, nisem še probal. |
|||||
DELA |
|||||
a mi lahko pošleš al pa kdo drug dadoteko ma001407 prosim
|
|||||
drugače pa če ma kdo drug probleme s pb, naj kontaktira na mail kevin.razkrizje@gmail.com |
|||||
Danes sem kupil omenjeno igro v App Storu. Ko zaženem multiplayer, mi ne pokaže srverjev. Morda kdo ve zakaj?
Lp Aljaž |
|||||
če bi pogledal reviewe v app storu bi videl da ne kaže serverjev
|
|||||
Call of duty stane 6,99E na app storu. Ne vem no, vse težave se odpravijo katere imaš sedaj. To sta dve kavi pa kako pivo. Pa brez zamere.
_________________ iPhone 14 256GB Space Grey Macbook Pro 2016 Retina Touch Watch Ultra IPad 6th gen. TV 4k 5th gen. Airpods Pro |
|||||
saj je napisal da jo je kupil. sem jo tudi jaz
|
|||||
Srverji so. Malo mors klikat na refresh pa se ti pokazejo.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |