Imam iPhone 3GS 3.1.3 05.12.01 old bootrom in bi ga rad jailbreaku in odklenu. a ve kdo če se ga sploh da?
| jailbreak in unlock iphona | |||||
Imam iPhone 3GS 3.1.3 05.12.01 old bootrom in bi ga rad jailbreaku in odklenu. a ve kdo če se ga sploh da?
|
|||||
Jailbreak da, odklep ne.
|
|||||
Imam 3gs, kupljen v Italiji v prosti prodaji, tovarnisko odklenjen, 05.11.07. Ce ga nadgradim na 3.1.3 ga lahko jailbraikam? Izdelan je v 50.tednu leta.
Sicer imam trenutno 3.1.2 jailbraikanega in dela super vendar nimam popolnega jailbraika. Se mi splaca nadgradit? Ali raje pocakam na 4.0? |
|||||
Ne nadgrajuj zaenkrat. Ampak pride v parih dneh Spirit untethered jailbreak za 3.1.3 in 3.2 iPad
|
|||||
Torej počakam na Spirit. Ko pride spirit, si nadgradim na 3.1.3. ter jailbraikam z Spiritom in bom imel popolni jailbraik? Sem prav razumel vse kar je zapisanega o temu Spiritu?
Ok bomo počakali ni panike, sem čakal pol leta s tem nepopolnim jailbraikom ne vem zakaj ne bi počakal še "par dni" za popolni jailbraik |
|||||
Prav si razumel
|
|||||
Kdaj pa ga bom približno lahko odklenil?
|
|||||
Odvisno. Recimo ce pride 7 Junija nov iPhone in recimo da takrat tudi os 4.0, potem pomoje enkrat Junija. Tam se priblizno mesec ali dva pocakaj. |
|||||
a ni tko da če maš old bootrom da se da downgradat na 3.1.2?
|
|||||
Ne.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |