wireless n00b vprašanje | |||||
imam eno precej stupid vprašanje (najbrž). Imam 3 leta strarega iMaca, ki je povezan na net preko navadnega routerja s kablom (ni wireless) pred kratkim sem dobil iPod toucha in kmlau najbrž tudi še iPada in imam naslednje vprašanje - se da povezati iPod in iPad preko iMaca na internet, ali bom moral kupiti brezžični router? hvala |
|||||
![]() |
|||||
LP -J |
|||||
![]() |
|||||
Zanima me, zakaj mi surfanje, ko sem povezan preko wirelessa, deluje počasneje kot preko direktnega priključka na router? Če downloadam, je hitrost prenosa enaka ne glede na način povezave z routerjem. Hvala Lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
malce več informacij ... kakšen računalnik in kakšen router. |
|||||
![]() |
|||||
Macbook prihaklan na linksysov router wrt160n. Sej pravim, download speed je enak, problem je samo pri surfanju (kot da bi nekaj štopalo safari). Bom probal še s kakim drugim browserjem. |
|||||
![]() |
|||||
meni so se 1x dogajale podobne zadeve ... in ce se prav spomnim, je bil problem ker se je moj wireless tepu z nekaj sosedskimi wirelessi. Mislim, da so uporabljali isti "channel" in da je biu problem zaradi tega. PS: Sem izredno nezadovoljen z omenjenim routerjen, tako da ga bom v bliznji prihodnosti zamenju za nekaj drugega. Meni se namrec dogaja, da ko se mi iMac zbudi iz sleep ali pa ko ga prizgem, da moram cakati tudi par minut predno se mi poveze na net. Npr ko se zbudi v ternimalu pozenem "ping www.google.com" in mi sele cez par minut zacne vracati reply. |
|||||
![]() |
|||||
Ja, to je tisti brez anten. Glede tepenja wirelessov pa je tak, da sem doma v hiši, soseda (levo,desno) pa sploh nimata računalnika. Bom resetiral router..mogoce mi blokira kaj |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |