Logic | |||||
Zanimam se nakup in zato bi rad naredil par testov (s plug-ini (AU))! Zanima me kateri plug-ini so najbolši po vašem mnenju (in zakaj) MUST HAVE varianta (compressor, reverb,... lahko tudi suite-i) Zakaj vas to sprašujem, ker ne poznam dobro plug-inov oz. ne vem katerega probat, probal pa nebi ravno vseh, ker jih je malo morje. ... Tako tiste cheap plug-ine, ki so nekateri posrečeni do tistih malo dražjih, da vidim kašne so razlike med njimi... precej bi mi pomagali s tem, če me malo usmerite na pravo pot... |
|||||
![]() |
|||||
http://www.pspaudioware.com/ Predvsem VintageWarmer 2 je zmaga med kompresorji. Sicer pa, če uporabljaš Logic 9, po moje skoraj ne rabiš dodatnih pluginov - razen če ne boš kupil UAD ali pa Waves. |
|||||
![]() |
|||||
Živjo! Waves kolikor sem bral baje da za Intel-mac, ne obstajajo se motim?? UAD??? ... to so PCI karte, ne?? To ne pride v poštev, ker sem limitiran na Macbook-a :/ Morda v prihodnosti če mi pade z neba 3k € in si nabavim MacPro-ja ![]() ![]() LP |
|||||
![]() |
|||||
Jst bi poskusil Stillwell audio pluge Na njihovi strani imajo evaluation verzije za pokusit same zadeve so pa zelo poceni saj pridejo tam cca 30$ na plug delujejo pa fenomenalno. Druga stvar pa so plugi od Fabfiltra sploh EQ lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |