Jabuk
Težave z odpiranjem nekaterih spletnih strani
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.01.2010 15:43:11
Težave z odpiranjem nekaterih spletnih strani
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Imam nekaj naslednjih težav: z Macbookom (os Tiger) ne morem odpreti spletnih strani delo.si ali 24ur.com prek routerja v Sloveniji (imamo optiko pri siolu), vse ostale strani odpira normalno. Kadar z istim računalnikom grem na internet doma v tujini, vse strani odpira brez problema. Klicala sem na Siol in tam mi pravijo, da je problem mojega računalnika, ker je mac. PC namreč vse strani odpira normalno.
Poleg tega imam pa še težavo z iPhoneom, ker s tega routerja dela izjemno počasi.
Lepo vas prosim, če mi lahko, kdo kako pomaga.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 22.01.2010 13:33:52
Na tvojem mestu bi naredu ta najbolj (za moje pojme) enostavno stvar.
Nesu bi komp tja kjer si ga kupla in jih tam uprašala, ker mislim da bi ti tam najbolj znal pomagat.
Na Siolu so pa itak sami lipeti, tko da to, da ti uni niso znal pomagat ni nč novga, ker so mojmu frendu rekl da je problem za to, da mu internet slabo dela to, ker živi v tretjem nadstropju v stolpnici in da je tam slab že full slab domet..., ja on ma tud kabel?!??
Tko da Siol sux (vsaj iz moj izkušenj), tko da sm jest prešaltov na T2, k je pa vsaj za odtenek ali dva boljši in nimaš več takih problemov.

lp,
pa upam da boš uspela pogruntat kaj je narobe
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 24.01.2010 00:16:29
Ma ne vem. Računalnik sem kupila že nekaj časa nazaj, ne vem tri štiri leta, pri epl in se mi ga res ne da nosit tja, ker z njim ni nič narobe. Ta težava se pojavlja samo pri Siolu in nikjer drugje. S temi "eksperti" pa si ne moreš kaj dosti pomagat, pravzaprav je bolje, da jih sploh ne kličeš. Ker sem v Sloveniji le občasno, sem malo izgubila pregled nad ostalimi ponudniki interneta. Za T-2 sem se sicer pozanimala, ampak ga v tem delu Ljubljane še ni, žal. Hvala vseeno za odgovor.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 24.01.2010 01:35:30
lol oni so tam, da uporabnikom nudijo pomoč. To, da imaš mac-a definitivno ni zadosten odgovor.
Zagrozi jim, da jih prijaviš, in da ne misliš poravnati računa za tekoč mesec, če se te stvari ne lotijo in je odpravijo. (Na ta način se vse reši, preverejno)
Če je seveda res problem pri njih.

Probaj najprej sama resetirat ruter in oz. tudi prečekirat vse nastavitve ruterja... probaj še z kakšnim drugim brskalnikom... Po tem pa se pač obrneš na njih.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 26.01.2010 17:58:55
Imaš prav, da bi mi morali pomagati. Ker se sama res na nastavitve routerja ne spoznam, sem jih prosila, da oni preverijo, če so nastavitve v redu in so rekli, da je vse ok. Sestra ima PC-ja in ji dela, kar je zanje dovolj. Zdaj sem spet v tujini in mi spet vse dela, kot je treba. Očitno moj mac in iPhone ne marata Siola Smile)
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 26.03.2010 20:38:06
Malo pozno, ampak vseeno, če uporabljaš siolov modem za brezžično povezavo, je problem v kompatibilnosti brezžične mrežne kartice in brezžičnega ruterja ( v tem primeru predvidevam da je to siolov modem). Glede tega ti siol ne more nič kaj dosti pomagati, saj je problem v softweru za sam modem, le tega pa je naredil v tem primeru iskratel.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani