Za mackbook pro kupujem monitor. pa me begajo priporočljive ločljivosti monitorjev? Kaj to pravzaprav pomeni? Ne bi rad kupil monitor in imel nazadnje kakšne robove oz. za en klinc sliko. Kateri monitor priporočate za omenjeni prenosnik?
| Priporočljiva ločljivost zaslona | |||
Za mackbook pro kupujem monitor. pa me begajo priporočljive ločljivosti monitorjev? Kaj to pravzaprav pomeni? Ne bi rad kupil monitor in imel nazadnje kakšne robove oz. za en klinc sliko. Kateri monitor priporočate za omenjeni prenosnik?
|
|||
1920x1080
|
|||
|
|||
Ne razumem kaj te bega. Na MBPja lahko priključiš katerikoli monitor ti srce poželi. Grafična kartica fura interni in zunanji monitor popolnoma neodvisno, zato ne rabiš čisto nič skrbet. Si pač izbereš monitor, ločljivost in velikost, priključiš in .. dela.
|
|||
No to sem hotu slišat
|
|||
Odvisno za kaj rabiš. Greš u štacuno, da si ogledaš različne velikosti in ločljivosti, dobiš občitek, in potem kupiš. Rabiš pa še Minidisplay port - DVI adapter.
Jest za zunanji monitor želim vsaj 1200 pik vertikale. Doma imam 1600x1200, v službi 1920x1200. Dock vzame nekaj prostora, tako da je meni 1050 vertikalnih pik premalo. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |