| mikrohard je napisal/a: |
| Kupi si drug telefon. iOS ni namenjen "prčkanju" s procesi. |
No, zdej 500€ nekako ne mislim dajat, zato da bom rešil ta "problem" z drugim telefonom, ane.
| lakai je napisal/a: |
Bodi prepričan da ti mail app ne požre veliko moči niti prensa podatkov.... Ne vem zakaj pol hočeš tak telefon, če bi imel popolnoma vse izklopljeno.
Ista frka z androidom... ko googlu ne potegne kako to, da ljudje ne downloadajo appov... ja lol, če ima vsak tretji že ta kurčev android pa sploh ne ve zakaj ga ima in kako se uporablja ter kaj vse zmore.... samo da je malo fancy pa da lahko rečeš da imaš... |
Vem, da podatkov ne porabi, ker to lahko preverjam pač porabo pri operaterju. Glede moči pa tudi ne krivim samo ta mail, ampak me zanima na splošno. Dejstvo je, da ko je mobitel na novo prižgan, dela vse uredu, tudi igre. Ko pa je prižgan recimo 2 dni al kolk, se pa kšne igre začnejo zatikat, kar se mi ne zdi logično za tak telefon in sem zato to omenil, ker ga očitno nekaj zafila in mu jemlje moč.
Uporabljam pa pač tudi druge stvari, ne samo mail (oz. maila sploh ne, tako da ne vem zakaj bi moral met to vklopljeno?), pa nikjer nisem napisal, da ga tolk hočem, pač dobil sem ga zastonj in mi je kul in ga uporabljam. Zanima me pa tehnično kako to deluje in kako upravljat s tem, ker namreč..
| alenbec je napisal/a: |
| Izklopi push za maile in nastavi fetch na manual. |
To imam oboje narejeno.
Push OFF
Fetch Manually
In nekako ne razumem zakaj telefon dela nekaj po svoje, če mu ti ukažeš ravno nasprotno