Jabuk
Firewire kabel
Jablanator

Jablanator

Kraj: Malo tu, malo tam
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 04.12.2009 09:05:18
Firewire kabel
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zivjo

Sicer ni direktno Mac related, ampak vseeno kabli po moje spadajo pod "hardware". Ce pa ne, pa naj administrator premakne temo v kategorijo, ki se mu zdi primerna Smile
Torej... iscem najvec 30cm dolg firewire kabel (9pin na 9pin). Poleg dolzine pa je pogoj se debelina, ki naj bi bila cim manjsa. Kolikor sem videl naj bi imel Apple neke tanke kable... no vsaj na sliki so izgledali tanjsi, pa tudi tisti fw kabel za Ipod (stari Ipodi, ki so se prisli s polnilcem) je zelo tanek. Ima kdo idejo, kje bi se pri nas (pa ne Techtrade, ker jih nimajo) kaj takega dalo dobiti? Ali na kablu pise Apple ali pa Chongwong cable company, mi je povsem vseeno, tako da znamka ni pogoj.
Narocanje iz bogvedikje pa nekako ne pride v postev, saj bo na koncu kabel prisel 10eur, postnina pa 50eur, kar je malce smesno.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 04.12.2009 11:25:22
Probaj v conradu ali v delkotu. Tam ti lahko tudi po naročilu izdelajo če si tako zelo želiš čim tanjšega Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 04.12.2009 12:58:42
Re: Firewire kabel
pj je napisal/a:
Zivjo

Sicer ni direktno Mac related, ampak vseeno kabli po moje spadajo pod "hardware". Ce pa ne, pa naj administrator premakne temo v kategorijo, ki se mu zdi primerna Smile
Torej... iscem najvec 30cm dolg firewire kabel (9pin na 9pin). Poleg dolzine pa je pogoj se debelina, ki naj bi bila cim manjsa. Kolikor sem videl naj bi imel Apple neke tanke kable... no vsaj na sliki so izgledali tanjsi, pa tudi tisti fw kabel za Ipod (stari Ipodi, ki so se prisli s polnilcem) je zelo tanek. Ima kdo idejo, kje bi se pri nas (pa ne Techtrade, ker jih nimajo) kaj takega dalo dobiti? Ali na kablu pise Apple ali pa Chongwong cable company, mi je povsem vseeno, tako da znamka ni pogoj.
Narocanje iz bogvedikje pa nekako ne pride v postev, saj bo na koncu kabel prisel 10eur, postnina pa 50eur, kar je malce smesno.

Preveri še pri Remis-u, so na koncu Letališke

lp Avi
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani