Prispevek: #1 Objavljeno 04.11.2009 21:37:06 Beli macbooki v Bigbangu
Živjo,
Mene pa zanima če je kdo mogoče videl od bb tnov katalog, kjer je konfiguracija tstarega macbooka zraven pa slika novega. Ali je to marketinški nateg ali samo ne vedo kaj prodajajo???????
Jaz sem tudi videl. Nebi bilo prvič, da nategujejo z napačnimi slikicami. Morem prebrati, če kje piše, da gre za simbolno fotografijo izdelka. Vprašanje, ki se zastavlja kar samo pa je ali to delajo namerno ali pa tisti, ki pripravlja ponudbe nima pojma in nalepi prvo sliko, ki najde na googlu?
Slike so simbolicne. Zato si to lahko privoscijo se pa strinjam pomoje najde prvo sliko na googlu drugace mi pa tale macbook sploh ni vsec pa se bel je.
Vseeno nevem kaj v to temo spada 1gen shuffla? Kot drugo je pa ta tut grd
Govora je o nategunski politiki določenih prodajalcev pri nas,zato sem hitro pripopal sliko kakšne artefakte pri nas prodajajo in tudi zato če si ga bo kdo omislil.Meni je še vedno všeč,ampak dvomim da bi dal za njega tolko kot hočejo v BB.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.