Jabuk
Problem pri upgrade-u leoparda na snow leopard
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.10.2009 18:20:15
Problem pri upgrade-u leoparda na snow leopard
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hej

Danes sem kupil upgrade disk, family pack. Ko sem pri sebi poskusal instalirat mi on dela tiste 40 minut in potem mi izvrze CD in to je to. Če pogledam About this Mac mi piše da imam še vedno 10.5.8. verzijo!

Potem sem probal instalirat še pri punci in je šlo normalno skozi. Instaliral mi je in ni izvrgel CD-ja...na koncu pa se mi odpre okno za registracijo. Skratka tako kot mora bit. Res je da sva punci kupila računalnik letos marca, mojega pa sem kupil januarja 2008. Ampak to nebi smel bit problem ne?

Potem sem probal pri sebi še enkrat vendar se je zgodilo enako kot prvič. Dist veryfier pravi da ni problemov.

Ima kdo kako idejo zakaj mi to dela in kaj naj naredim, da končno uspem naložit Snow Leoparda?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 09.10.2009 19:33:51
Podobne tezave sem imel sam pred nekaj tedni, ko mi po instalaciji ni nic delalo. Izkazalo se je, da je problematicna opticna enota, iz katere sem hotel namestiti sistem (imam Macbook Pro).

Problem sem resil tako, da sem naredil image instalacijskega DVDja na disk. Iz tega image-a sem nato naredil instalacijski USB kljucek. Iz njega sem nato naredil instalacijo, ki je bila gotova v slabih 20 minutah.

Se povezava do vodica za izdelavo instalacijskega USB kljuca.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 09.10.2009 20:56:10
Ok bom probal...

še prej pa me zanima nekej: Ker sem kupu famili pack naj bi mel 5 licenc. Ampak ker jih nimam nikjer v obliki ključa morjo met to očitno nekako drugače narejeno? Sprašujem zato ker nebi rad s tem ko probavam naložit SL in mi to ne uspe pokuril vse licence. Al licenco pokuriš šele ko registriraš?

Glede na to da trenutno živim blizu Milana kjer je tudi offical Apple store, je mogoče bolje da se tam naročim v genious bar, al ne morem nič zgubit če probam naližit iz USB?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 09.10.2009 21:39:08
Apple ti "verjame", da bos nalozil Snow Leoparda samo na pet racunalnikov.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 10.10.2009 11:53:44
Ok mojim težavam ni videti konca:(

<ko sem hotel naredit ta instalacijski USB mi noče formatirat USB-ja ker je očitno zanič. Sem prebral tone forumov in probaval menjat način particije na ampak me ne spusti. Nekje vmes mi javi error. Nato pa takoj za tem da ta naprava ni berljiva za ta računalnik...skratka skoraj prepričan sem da tukaj nimam kaj za narest razen da zamenjam ključek.

Ok nič za to bom uporabil remote install OS X sem si rekel. VENDAR...vse štima dokler ne restartam + drzim option key. Tam se mi pojavi samo moj HD nimam pa sploh vrstice Wireless networks, ki naj bi bla. Kaj šele da bi mi kakega pokazalo. Pa imam tri tukaj. Moj je AirPort Express, ki ima wpa2 security..sem probal tudi da sem izklopil security ampak nič ne pomaga...

Ima kdo kako idejo kako ga naj prisilim da mi pokaže wireless-e?

Ker vrjetno je pri moji instalaciji SL-ja res problem v optični enoti saj mi nekam čudno in dolgo melje cd če ga dam notri, poleg tega komaj da ga odprem, problem pa fa je tudi ven dobit.

Hvala vam!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 10.10.2009 13:05:46
Sment. Ce si sledil navodilom in imas se vedno tezave z instalacijo, je morda bolje, da se najavis v Genious Bar-u.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani