MacBook Pro: problem z wi-fi sprejemnikom (airport) | |||||
Pojavil se mi je nenavaden problem na airportu MacBook Pro 2,33 (prejšnji model) laptopa. Ob zagonu računalnika deluje airport bp cca 5-10 minut da sprejme oz. odda nekaj prometa, potem pa se ikona (signal) obarva sivo, potem potuje gor in dol (da kao išče network) in potem ne najde nobenega networka več (tudi če jih je okoli cca 5-6 na voljo - test z iphone). Izklop/Vklop Airporta ne pomaga. Po ponovnem zagonu računalnika se zadeva ponovi; torej na začetku spet deluje nekaj časa, potem pa odpove na isti način. Verzija Snow Leopard 10.6.1. Ravnokar sem naredil update na 10.6.1. Je možno, da zaradi tega? Za vse namige se vam vnaprej najlepše zahvaljujem, LP |
|||||
![]() |
|||||
Sem imel enak problem pri kolegu. Imel je en star router, ki je deloval BP še na leopardu. Na snow-u pa so bile enake težave kot pri tebi. rešitev: omislil si je airport extreme. Zadeva pa deluje fantastično! |
|||||
![]() |
|||||
Naslednji teden grem po novi time capsule pa da vidimo če bo kej bolš... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
wrt160n bi moral delat 100% ok. Ga namreč uporabljam sam in deluje ok. Kolega je imel en star DELL-ov router, ki pa je imel še standard B. Z linksys-i še nism imel težav, tako, da nevem če bo res to pravi vzrok, da ti zadeva ne deluje. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Delam pa na Macbooku 13" in TP-Link router. |
|||||
![]() |
|||||
Ja s TP-link-om poznam tudi primer, ko zadeva ni delovala na leopardu. možno pa da res na snow-u dela lepo. Moram prašat, če so že namestil SL. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |