Jabuk
Čeprav skušajo administratorji in moderatorji diskusij odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena diskusijah, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane diskusij. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do diskusij (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima administrator, upravitelj ali moderator diskusij pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Upravitelji, administratorji in moderatorji imajo popoln dostop do tvojih podatkov. V primeru, da želi kateri od navedenih poslati sporočilo o svojem novem produktu ali projektu, lahko za to uporabi podatke, ki ste jih vnesli. Kot upravitelji veljajo administratorji te strani.

Sistem na diskusijah uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje diskusij v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo na strani objavljen, zato ravnajte s previdnostjo v komunikaciji z drugimi uporabniki.

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.

Navodila za uporabo foruma


Sprejemam pogoje in sem star(a) več kot ali točno 13 let.

Sprejemam pogoje in sem star(a) manj kot 13 let.

Ne strinjam se s temi pogoji.

Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani